Bardzo delikatne kotleciki. Mięsko z piersi kurczaka połączone z serem, doprawione czosnkiem, rozpływa się w ustach. Smakuje i dużym i małym. Robi się je dużo szybciej niż tradycyjne drobiowe, panierowane kotlety i zawsze to jakaś odmiana :)
Podobne przepisy:
Babeczki dyniowo-pierniczkowe z kremem twarożkowym
Data publikacji:
Zobacz pełen przepis! Przejdź na blog autora
Ogórki krokodylki z chili i czosnkiem na zimę. Domowe przetwory.
Data publikacji:
Składniki 1 i 1/2 kg ogórków gruntowych 1 główka czosnku 1 i 1/2 łyżki soli kamiennej 1 łyżeczka mielonej papryczki…
Galareta drobiowa z udek kurczaka. Szybka, smaczna, świąteczna :)
Data publikacji:
Zobacz pełen przepis! Przejdź na blog autora
Kolorowa surówka obiadowa z kapusty pekińskiej.
Data publikacji:
Kapusta pekińska to bardzo uniwersalne warzywo, równie dobrze smakuje podana na zimno jak i na ciepło jako surówka i jako…
Curry z cukinią
Data publikacji:
Zapraszam do odwiedzenia przepisu na curry z cukinią i ciecierzycą :) Składniki 1 cebula 1 cukinia 2 łyżki oleju 3…
Sałatka z roszponką, pesto genovese i kozim serem
Data publikacji:
Prozdrowotna, intensywna w smaku i chrupiąca! Taka jest dzisiejsza sałatka! Jak zawsze szybka do zrobienia i z ciekawymi połączeniami. Roszponka…