kontakt@dompelenpomyslow.pl
Strona Główna
Kategorie przepisów
Przepisy na obiady
Przepisy na ciasta
Przepisy na obiady
Przepisy na salatki
Przepisy na przekąski
Przepisy na desery
Przepisy na zupy
Przepisy na śniadanie
Przepisy na imprezowe przekąski
Przepisy na Boże Narodzenie
Przepisy na Ciastka
Przepisy na Zapiekanki
Przepisy na łatwe ciasta
Przepisy na słodkie przekąski
Przepisy na surówki
Przepisy na Wielkanoc
Przepisy na torty
Przepisy na ryby
Przepisy na sałatki na święta
Przepisy na Tłusty Czwartek
Przepisy na domowe przetwory
Kontakt
Wyszukaj
Wyszukaj
Schab kanapkowy, peklowany, parzony w piekarniku. Domowa wędlina.
Kategoria:
Przepisy
Tagi:
brak tagów
Data publikacji:
2016-12-16
Strona Główna
>
Przepisy
>
Schab kanapkowy, peklowany, parzony w piekarniku. Domowa wędlina.
Składniki
1 – 1,5 kg schabu bez kości
Zalewa
40 g soli peklowej
1 łyżeczka cukru,
0.5 łyżeczki soli morskiej
1 łyżeczka czosnku mielonego
1 łyżeczka papryki wędzonej mielonej
1 łyżeczka papryki ostrej mielonej
2 litry zimnej wody
Do natarcia
2 łyżki oleju
2 łyżki papryki czerwonej mielonej
2 łyżki czosnku mielonego
2 łyżki majeranku
2 łyżki kminku mielonego
Zobacz pełen przepis! Przejdź na blog autora
Polub na na
Facebooku
Subskrybuj nas na
YouTube
Obserwuj nas na
Google News
Podobne artykuły
Przepis na syrop z czosnku
Przepis na grzybki jak u babci
To, co dodaje Magda Gessler do ogórków kiszonych, może Was zaskoczyć